top of page
  • Foto van schrijverDebby van den bossche

Waarom is floaten zo ontspannend?

Floaten is een unieke manier om te ontspannen en je geest en lichaam te verjongen. Door te floaten ervaar je diepe ontspanning en vermindering van stress en angst. Hier zijn een paar manieren waarop floaten kan helpen om te ontspannen:


Ten eerste biedt floaten een diepe vorm van ontspanning die moeilijk te bereiken is in het dagelijks leven. In een float pool lig je in een speciaal zoutbad waarbij de zwaartekracht geen invloed heeft op je lichaam. Dit zorgt voor een bijna gewichtloze ervaring, waardoor je lichaam en geest volledig kunnen ontspannen.

Ten tweede biedt floaten een unieke setting die bevorderlijk is voor ontspanning. De float tank is ontworpen om alle prikkels van buitenaf uit te sluiten, waardoor je je volledig kunt concentreren op je ademhaling en innerlijke rust. Het water en het magnesiumzouthelpen je om te ontspannen en verhogen het gevoel van rust en kalmte.

Ten derde kan floaten je helpen om je te concentreren op je eigen lichaam en geest, en om spanningen en stress te verminderen. Terwijl je float, kun je je aandacht richten op je ademhaling en het verminderen van gedachten die stress veroorzaken. Hierdoor kun je je volledig ontspannen en rust vinden.

Ten slotte kan floaten een gevoel van verjonging en energie geven. De diepe ontspanning die je ervaart tijdens het floaten kan helpen om spanningen en stress te verminderen, waardoor je je opgewekter voelt. Door je geest en lichaam te ontspannen, kun je de energie vinden om je dagelijkse activiteiten met meer focus en energie aan te pakken.

In het kort, floaten biedt een unieke en heel effectieve manier om te ontspannen. Door deze diepe ontspanning en het verminderen van stress, het bevorderen van concentratie en het bieden van een gevoel van verjonging en energie, kan floaten je helpen om een betere balans te vinden tussen werk en ontspanning en de kwaliteit van je leven te verbeteren. Wil je meer weten over floating ? Bij Floatations kan je terecht voor al jouw vragen! Contacteer ons op floatationswaasmunster@gmail.com of kijk op de website voor meer info www.floatations.be ! Misschien wel tot gauw!


63 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page